Home > OVER ONS > Over ons > page

Over ons


  • Previous
  • Next

HLP Packaging is HLP Klearfold™geworden. Maar het is meer dan het veranderen van de naam alleen.We hebben ons bedrijf een andere merknaam meegegeven om onze strategische plannen te ondersteunen om eerst in Noord - Amerika verder te kunnen groeien en zijn nu in Europa geland om ook daar onszelf te profileren als de transparante verpakkingen marktpionier.

Klearfold®is een van de meest erkende merknamen op het gebied van verpakkingen. We respecteren het erfgoed van het merk Klearfold en zijn toegewijd om de traditie van creativiteit en innovatie verder uit te bouwen.We zijn ervan overtuigt dat we de beste conservator zijn om dit erfgoed te laten voortduren.De redenen hiervoor zijn veelvuldig…van onze toewijding tot de transparante verpakkingsmarkt,
tot onze wereldwijde mogelijkheden en netwerk,onze toonaangevende technologie,wereldklasse productiemogelijkheden en onze reputatie met betrekking tot uitmuntende verwerking.

HLP Klearfold vertegenwoordigt een mijlpaal in transparante kunststof verpakkingen.HLP Klearfold is een specialist;we hebben al voor meer dan 40 jaar uitsluitend transparante verpakkingen geproduceerd. We zijn de grootste en meest ervaren producent van kunststof vouwdozen en een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte dieptrek / blister vormen en transparante kunststof kokers en ronde dozen.Verder bieden we een uitgebreide en veelal exclusieve collectie aan mogelijkheden op het gebied van hoogtechnologische druktechnieken,decoratietechnieken en verwerkingsmogelijkheden.
 
HLP Klearfold heeft ook het milieu in een hoog vaandel staan. In aanvulling op het toepassen van energie besparende productiemethodes,maken we gebruik van zonnepanelen en wind turbines op ons eigen terrein.We bieden onze klanten milieuvriendelijke kunststoffen,alsmede ons eigen RPET met 30 % intern gerecycled materiaal. Tevens hebben we een gesloten recyclings - systeem ontwikkeld om intern kunststof afval schoon te maken en her te gebruiken bij de productie van nieuw te verwerken box - grade materialen.

Watch Our Video